Barnens sida
Start ] Benny ] Marie ] [ Barnens sida ] Ronja ] Släkten ] Fotoalbum ]

Alex
Alvin
Ally
Dagbok
Våra kusiner
Tremänningar
Våra äventyr
Mera dagis...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej på er!

Vi är två bröder och en liten syster som kommer att härja här. Storebror i familjen heter Alex och mellanbror Alvin och lillasyster Ally. Alex föddes 21 november 1999, Alvin 19 juni 2001 och Ally 17 maj 2004. Så skillnaden är inte så stor mellan oss bröder. Det är bara 19 månader mellan oss. Så går det när föräldrarna är heta på gröten! Fniss! ;-) Lillan är ju bara bebis ännu så hon har väl inte så mycket att berätta om ännu... Men det lovar vi se till att hon får bara hon blir större.

Här kommer vi att försöka skriva tillsammans. Där det händer som mest när det händer är givetvis dagboken som jag hoppas ni spanar in. Sedan har vi givetvis våra egna sidor också. Länkar till dem hittar ni på vänstersidan.

Tja, vad kan vi berätta. Vi är två busiga bröder och en syster med smått galna föräldrar och ännu tokigare släkt. Men som tur är har vi många trevliga, fina och förstående vänner... hihi!

Vad kan vi berätta mera än att vi gillar bus, äventyr och upptåg av alla de slag! Just nu gillar Alex dataspel, pyssel och att cykla mest medan Alvin gillar dinosaurier, bilar, bollar och ballonger i alla former. Att jaga varandra runt lägenheten gör vi så ofta vi kan! Syrran får försöka hänga med så gott hon kan eller bara titta på spektaklet!

Just nu är vi så här gamla:

Alex Denna funktion kräver tyvärr Java Alvin Denna funktion kräver tyvärr Java Ally Denna funktion kräver tyvärr Java