Släktkampen
Start ] Benny ] Marie ] Barnens sida ] Ronja ] Släkten ] Fotoalbum ]

Ledare
Lekar 1998
Lekar 1999
Lekar 2000
Lekar 2002
Lekar 2003
Kampbilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida kommer att tillägnas den "Hedlundska Släktkampen" som är årligen återkommande. Här tänkte vi visa vilka tokigheter man får stå ut med i denna släkt!
Men det gör vi alla så gärna!

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet... och munnen! Så då kommer vi släktkampare att leva länge! Ha en fortsatt bra dag!

Jag har inte redovisat laguppställning för de olika släktkamperna, eftersom jag tyvärr saknar dessa. På sikt kommer vi kanske att lägga upp dem. Är du dock väldigt nyfiken på de olika lagen får du spana in min kusin Camillas släktkampsida (klicka på länken), den är toppenbra. På följande sidor kommer lekar, bilder och ev. berättelser m.m. att finnas. Se länkar i vänstermarginalen.
Det finns många bilder att välja bland men denna får representera 

"Årets bild, släktkampen 2003"

Personen på bilden heter Andreas Landin och var lagledare för lag Lila som för övrigt gick segrande ur striden. Vandringspokalen kommer att stå i Måggliden även detta året.

 

GRATTIS till segern lag Lila,

Vi ses nästa sommar!

Bäst att ni börjar träna redan nu.....!

Om någon av deltagarna till denna släktkamp har några roliga bilder eller så, tveka inte att skicka/e-posta dem genast till oss! Dela med er av det roliga! :-)

Marie: marie@norlinarna.com     &    Benny: benny@norlinarna.com